Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2005, 12:43   #148
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

@Vil
No może lekko przesadziłem, ale to tylko dlatego, że dawno tam nie expowałem, ale mimo wszytko i tak dla mnie to jest na bank 30+k exp na godzine.

@Memphiz
To nie znaczy, że rycek jest dużo słabszy bo zabiłeś 39 rycka na lvl 21. Jeśli naprawde było tak jak piszesz to znaczy, że trafiłeś na idiote Dam ci lvl 60 sorca i zobaczymy, czy mnie zabijesz, ja zawsze nosze ze sobą przynajmniej 20-25 bp uh i troche explo na pekeyów (1-2bp) więc tak łatwo ci nie pójdzie . Poprostu ten przykład co podałeś jest odosobnionym przypadkiem, bo jeśli trafił byś na normalnego gracza to spokojnie by sobie z tobą poradził.

Hity po 60-80 na lvl 100+? Hmmm to chyba palkiem z kuszy, a nie ryckiem z SoV, Sca lub w moim przypadku war hammera. W takiego sorca hity 100+ juz mi wchodzą dosyć czesto, a za 20 lvl to bym co 3 raz tyle walił hehe Żeby nie było, że przeginam i się wychwalam poprostu stwierdzam, że hity w gracza 60-80 to może walić lvl 60 rycek a nie lvl 100+ tak jak ty twierdzisz, a sorc musi mnie trafić jeszcze z tego sd za te 400 a i tak uham się już teraz po 450-500 więc sądze, że na lvl 100 to przynajmniej 600+ się rycek uha.

A profesją dla początkujących jest ludzik od lvl 1 do 8 na rooku