Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2005, 16:23   #179
Tajemnicza Lady
Użytkownik forum

Tajemnicza Lady's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Ab'dendriel ;)

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Lunara
Poziom: 31
Dumny

Wszystkim początkującym polecam Lunare.
Lunara jest to wg. doć fajny świat. Ponieważ jestem jeszcze na dość Wg. mnie małym lvl to mogę coś opwiedzieć o atakach PK. Szczerze mówiąc na Mainlandzie jeśli będzie się stosować 4 zasady to można spokojnie przerzyć karzdy atak PK:
1.Nie zostawiamy postaci gdzieś na środku miasta tylko albo się wyloguwujemy, albo zaszywamy się gdzieś w Depocie.
2.Nie:
obrażamy, oszukujemy, jesteśmy namolni.
3. Jeśli ktoś nas już zaatakuje to <patrz punkt 2 > tylko uciekamy, z jakieś 10 gp wyrzucamy daleko za siebie. Lecz jeżli mamy wysoki lvl albo jakieś skuteczn runki, to przyjmujemy zaproszenie do walki .
4.Ni chwalimy się ilością kasy ani EQ. Nie rozmawiamy o skillkach i/lub levelach zarówno jak i magicznych. Chyba, że rozmawiamy z kimś znajomym... Ale tylko na privie.
Na lunarze można też spotkać bardzo duuużo polaków. Osobiści spotykam 5 dziennie. Jeśli chodzi o atmosfere i nstrój to... wystarczy zignorować coś w stylu " YEEEE ZGŁĘBIE (cenzura.....) NASZE WIŚLAKI WSA POKONAŁY! HA HA HA!" - to moż być całkiem fajnie .
Na Roggardzie jest bardzo dużo jak ja ich nazywałam "Clonerów" Chodzili i kazali położyć Ci kase na ziemi aby ją zklonować. Jeśli b yło się na tyle mądrym i nie zostawiało się 50 gp na ziemi i wciskało się CTRL+CLONS / CTRL+L. To było spoko. A... i bym zapomniała o truciznach. Zawsze gdzieś ktoś Cię zapyta czy chcesz coś na uzdrowienie... Nic nie pijcie!!!! Zazwyczaj jest to trucizna po której umieracie.... Ja się osobiście na to nabrałam
Tajemnicza Lady jest offline   Odpowiedz z Cytatem