Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2005, 17:18   #1
Mestre
Użytkownik Forum

Mestre's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Zabrze

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Antica
Poziom: 101
Skille: 93/80
Poziom mag.: 22
Mestre ma numer GG 6402987
Domyślny Pytanie o Drakonie

Ostanio expie na drakoni i jest super. Jest tylko jeden mały problem loot.
Robie tam niezłe lootbagi, ale teraz. Przez hellgate lootbaga niewyniose (chyba że ktoś zna jakiś sposób, za co bylbym bardzo wdzięczny).
Więc myślałem i wymyśliłem, dostane sie do ab przez teleport na szczycie piramidy. 2 dni meczyłęm sie i znalazłem wszystkie klucze. Ale teraz jak jestem na szczycie piramidy i wrzucamy itemy do telepotru, one pojawiają sie 2 kratki od tego teleportu. Wkurzyłem sie troche i chciałem wrócić do ab, więc weszłem w teleport zemna było to samo. Zaczołem przesuwać dzwignie w różnych kombinacjach i w końcu znalazłem sie w ab. Wróciłem na drakonie dałem tą samą kombinacje, ale itemów nadal wrzucić niemogłęm. Wypróbowałem potem chyba niemal każda kombinacje za każdym razem próbując wrzucać przedmioty w telepot i za każdym razem to samo.
I teraz moje pytanie: czy mozna przez ten teleport wrzucać przedmioty tak aby po wrzuceniu znalazły sie w ab.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.