Zobacz pojedynczy post
stary 29-08-2005, 18:13   #17
Unknown
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Highway to hell...

Domyślny Hi Mr.Rune-Supplier

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez prodavon
po pierwsze nie muw mi co robic co nie wiec sie ucisz znam unit wiec jesli ich poznasz oni cie polubia nic ci niebede robic jakbys chcial wiedziec wojna jest dlatego ze chca potwierdzic swoja sile i panowanie na titani kumasz ta zajawke?
mów*

1) Jesli chcesz ze mna przeprowadzic konstruktywna konwersacje na forum postaraj sie chociaz nie robic bledow ortograficznych. -.-
2) Po tresci Twojego posta widze, ze nie masz zielonego pojecia o czym rozmawiasz. Podajesz jakies nonsensowne powody, dla ktorych zaczela sie ta wojna.
3) Nie kazdy uzytkownik forum jest plci meskiej (tak, jestem kobieta).
4) Ty na Titanii i tak daleko nie zajdziesz. Masz juz ten 20 lvl? A moze ciagle 11? ^^ Pewnie bp uh po ~3k im sprzedajesz =) Podejrzewam, ze stwierdzenie "znam unit" dotyczy wlasnie faktu, ze jestes providerem runek i to wlasnie w taki sposob "znasz unit". Ja wiem w jaki sposob sie traktuje providerow (ktorys sprawia klopoty, to szukasz nowego). Rada: Nie ludz sie, ze "znasz unit".
5) W ktorym miejscu powiedzialam Ci co masz robic? (a-b-s-t-r-a-h-u-j-a-c od frazy "schowaj sie chlopcze")
6) Moze Ty przestaniesz mi mowic co mam robic? To jes publiczne forum i nie musze sie "uciszac" na Twoje zawolanie : )

P.S. Musialam podzielic wyraz "a-b-s-t-r-a-h-u-j-a-c" myslnikami, poniewaz w poscie pojawilby sie wyraz "abstra***ac". To tyle gwoli wyjasnienia.
Unknown jest offline   Odpowiedz z Cytatem