Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2005, 02:27   #84
Kamlot De'Kapy
Użytkownik Forum

Kamlot De'Kapy's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Lokacja

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Slipknot
Świat: Titania
Poziom: 40
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 5
Kamlot De'Kapy ma numer GG 2967718
Domyślny

Niektórzy mówią, "Żeby nie było Pacc!" To by było troche bezsensowne ponieważ chciałbyś się wybrać na necro, a tu tyle ludzi... Ledwo sam pacc sobie radzi z zajmowaniem expowisk, a jakby się doczepił Facc to by była masakra na expowiskach. Domki - All by były wykupiony (nawet jakby dodali nowe) Facci, by szaleły za domkiem, każdy by chciał go mieć... ogólnie to dla mnie zły pomysł (niemam Pacca jaby co ) co innego jakbym miał pacca dostać pacca ja i tam powiedzmy pare dziesiatek ludzi, ale niesetki noobów...
@topic
Hmmm... Najlepsze to by, było zmiania pór roku itd. według mnie. Nowe tereny... hmmm.... co by tu dodać? Ośrodek turystyczny (nadmorski) gdzie możesz kupić takie rzeczy ozdobne jakies naszyjniki itp. nad morzem na takiej dzikiej plaży jakiś potwór... niewiem... Syrena? Raki, robactwa, jakieś wielkie muchy (ale mam wyobraźnie ) Czary... 2 razy mocniej bijesz w Axe/Club/Sword/Dist. Żeby speary się łamały, ale dało by się je naprawić (bo zlikwidować "znikania spearów" już pewnie nie zrobią) Nic na myśl już mi nie przychodzi
Pozdro
To są barwy wspaniałe!
Za nie oddam życie swe!
Bo uwielbiam Zawiszę!
On dziś dla nas w piłkę gra!
I trzy punkty zdobywa!
See you in Matchs Zawisza's

Prosze nie wchodź...nieee!!
Wejdziesz - niewyjdziesz
A tak na marginesie... HAIL KYRA! - jesli chcesz zobaczyc prawdziwe oblicze Kyry to kliknij tu!
Kamlot De'Kapy jest offline   Odpowiedz z Cytatem