@Matek
Weź chłopczyku wyjdz >.< Idz Kibolować lepiej.
@Shanhaevel
Sam możesz sobie iść kopyrować. Dla twojej wiadomości znalazłem prace o jakiej inni mogą narazie marzyć. To samo sie tyczy wynagrodzenia... I jest to praca pewna i stała. Na dodatek nikomu nie musiałem lizać dupska jak niektórzy...
@reszta
Widzicie, mature bede poprawiać, dlatego teraz ide do policealki coby mnie wojo nie ściągło, bo tam jak już iść to odrazu na zawodowego, a nie śmiesznego rekruta

. Wiem, że buda jest ważna, ale jakoś niechce mi sie uczyć, kuć itp żeby średnią mieć 4,5-5,5. Jak sie umie to można jechać na średniej takiej jak ja i żyć. Pozatym są lepsze rozrywki niż komp, szkoła. A o studia sie nie martwie. Zresztą ciekawe ilu z was by zdało te śmieszną mature z matmy. Mi zabrakło 2% do zaliczenia. Jeden punkt. Ponoć w zyciu niema przypadków i tak może miało być.
Z innej beczki. Mój best qmpel zdał mature z matmy na 70% i fizy na 80% z groszem. Złożył papiery w Poznaniu (2 wydziały: inf i Fizyka sterowana czy jakoś tak), Kaliszu (inf), Wrocławiu (inf). Wiecie gdzie go przyjeli? NIgdzie. Średnią miał na świadectwie maturalnym 5,7. Drugi qmpel podobnie. Ten rok był po prostu głupi bo stare matury i nowe i za dużo ludzi było. Także na studia i tak szans nie miałem :/ Może to wam coś uzmysłowi...
Pozdrawiam.