Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2005, 13:34   #138
Grue
Użytkownik Forum

Grue's Avatar

Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje

Grue ma numer GG 8009267
Domyślny

@up
Panie wyjdz >.< Jakoś nikomu na oceny nie patrzą jak na studia sie idzie. Panie Towarzyszu! Zobacz mój opis. Jak jesteś Panie taki mądry to może zrozumiesz -.-

Cytuj:
Zdalem na 5. jednego punktu do 6 mi zaraklo;] Spedzajac wieczory z luba jakos...
Zdałeś. Wierze ci, ale starą mature i wtedy nie było tylu uczniów co ją pisało, jak w tym roku.

A co do pracy to widać głodnemu chleb na mysli, no chyba, że o swoich marzeniach mówisz. Zazdrość Polaczka...

PS. Proponuje nauke czytania ze zrozumieniem.

PS2. Chcecie to sie kłuccie. Ja znikam. Niemam zamiaru sie użerać z innymi. To tylko o was świadczy >.<

@down
Następny -.-
Cytuj:
Hrhr... Komunizmu nie ma już od około szesnastu lat... Może czasowo właśnie tam tkwi twoje stadium rozwojowe? Gdzieś około dwóch latek?
U mnie nie tkwi. U niektórych jednak zostało -.-

Cytuj:
To raczej precyzyjna autodiagnoza.
Czego mam zazdrościć? Może podpowiedz?

Cytuj:
Nie będziemy się "kłucic". Będziemy dyskutować, głównie o głupocie NIEKTÓRYCH... Ale racja. Nie musisz tu być. Idź do swojej 'stałej pracy do której nie trzeba wykształcenia, a zarobki są ogromne'. Urojenia jakieś? +P
Sam masz urojenia. Wykształcenie potrzeba. Czytać nie umiesz? Ide do policealki, która mam zamiar skończyć. Pozatym narazie mam średnie jak narazie kolego. "Zarobki są ogromne" - jasne, ja nie poseł. Zarobki są dobre jak na Polskie warunki tak ciężko zrozumieć? Pozatym jakbyś musiał w zasadzie sam na siebie zarabiać to byś zrozumiał. Ja jak ty nie miałem szczęśliwego dzieciństwa. I nie pisz głupot jak mnie nie znasz, bo naprawde śmieszny jesteś -.-

Nara
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>

-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska --
www.eclipse.net.pl

Ostatnio edytowany przez Grue - 30-08-2005 o 13:58.
Grue jest offline