Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2005, 13:52   #10
Xyrius
Zbanowany

Xyrius's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy

Xyrius ma numer GG 4524829
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qrczaq
@xyrius.

wiesz dlaczego zazdrościsz?? bo jestes polakiem.. a polak niestety taki charakter juz ma
piszesz powody 'bo mnie zabil', chyba z tego co napisales mozna wywnioskowac ze jestes *******niety, wszystko praktycznie jestes w stanie przezucic z gry do rl,
Źle mnie zrozumiałeś, ja nie przezucam wszystkiego z gry do rl - ja jeszcze nigdy nie czułem sie smutny po smierci w Tibi itp. Po prostu - tez chciałbym mieć takie przedmioty... każdy by chciał :S
Napisałem 'bo mnie zabił' <- ale to miał być taki żart -.- moze mało smieszny ale nie napisałem tego jako 'prawdziwy' powód

@klicz:
Tez uważam ze nie należało go shakować (można go było huntować przecież..)
Shakowali mnie... całkiem niedawno... brazylijczycy... i jakoś nie narzekam, grałem jeszcze z tydzień po odzyskaniu konta a potem sam z siebie przestałem.. Te powody które wymieniłem - niektóry były moimi propozycjami za które Factor został shakowany... a o niektórych mówił sam Mr. Hacker ! Może nie że się ciesze...ale jeśli Mr. Hacker jest taki zdolny i byłby w stanie haknąć innych... to wtedy sytuacja Mythera możeby się ustabilizowała (nie mysle tu o mass hakowaniu, ale może Furious [nowa panujaca na mytherze gildia] zdając sobie sprawe z tego ze mogą zostać haknięci może troche przystopują z huntami i price listami)...
Xyrius jest offline   Odpowiedz z Cytatem