Zobacz pojedynczy post
stary 30-08-2005, 15:11   #39
Terry664
Użytkownik Forum

Terry664's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Twoja Stara

Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Domyślny

Pamiętam jakby to było wczorajjj.... rok 2003 Tydzień przed świętami bozego narodzenia Snieg za oknem nagle domofon czy wyjde na dór i tam sie wszystko zaczeło kolega powiedizał mi ze jest fajna gra na internecie opowiedział mi co i jak Poszedłem sciągnąc odrazu grę zrobiłęm sobie konto i login Kolega stał juz przed temple powiedział mi ze tutaj trzeba zabijac potwory itp. Gdy dał loguta czułem sie jakbym od zawsze w to grał poszedłem na szczury szło mi nei źle do czasu kiedy wyszłem na maina błyo to 2 dni przed Wigilią Poszedłem do depo czekało tam na mnie jush eq Brass set soldier helmet broad sword Kolega wczeniej wyszedł na maina i zdobył juz niezłe itemy wiec swoje strae eq podarował mi wieć poszedłem zwiedzać swiat mieszkałem wtedy w carlin Gdy wyszedęłm za miasto zauważyłem miesjce dobrego expu Trolle Gdy nabiłęm 9 level w ten sam dzień poszedłem pochwalić sie koeldze lecz koło wejscia stał jakis koelsi sie zapytałczy chce prezent na wigilie odpowiedziałem ze tak i dostałem o ile dobrze pamientam z
SD i potem z łapy miałmnie na 2 hity... Po tym sie zdenerwowałem i przeprowadziłem sie do thais

"Piechota Morska to nie zawód, to orientacja seksualna."
Terry664 jest offline   Odpowiedz z Cytatem