Ja przedstawie to w moj sposób
Sorcerer :
Zalety : Skuteczny w wojnach, bardzo silna ofensywa slaba defensywa, Szybkie expienie na duzym jak i malym lvl,
Wady: Bardzo mało capa co powoduje smierc np: solo z braku run ofensywnych jak i defensywcnych, Praktycznie 25 shielda to max
Latwa smierc na expie. Bardzio droga Amunicja chociaz moze ja robic sam ale praktycznie sorc na 60-80 lvl nie robi run tylko kupuje...
Knight :
Zalety : W miare silna ofensywa jak i defensywa, Latwa profesja sybkie expienie na malych lvl, Bardzo latwa kasa z robienia lootow, bardzo Duzo capa Co czyni go prawie nie smiertelnym na +100 przydatny w blokowaniu np na jakims quescie
Wady: Prawie całkowicie nie przydatny w wojnach czasami tlyko zeby jakiegos palkla przegonic albo sorcowi w trapie exori sprzedac....
Potrzebna duza ilosc run przy srednio dobrych skillach 75-75, 80-80 np na smokach Nie moze expic na (powiedzmy ) 50 lvl na gsach tak jak paladin bo po jakims czasie zbankrujtuje....
Palladyn: Dla mnie najlepsza profesja....
Zalety : Bardzo Silna Ofensywa I w miare dobra defensywa to zalezy czy zalozymy shielda...
Bardzo szybko lecz meczace robienie skilli
I to co tu chyba najlepsze.... to ze moze uzywac sd ale takze uderza podobnie jak knight.... W miare duza ilosc capa na runki i bolty.. po czym jak sie bardzo dobrze obladujje zostaje mu jakies 60-100 capa na 45-50 lvl...
Niepokonana Profesja w wojnach czary sd + dosyc dobre uhanie + czsami mana shield.... I bolty.
Wady: Podstawowa wada u palka
KICK = DEAD, i to kazdego denerwuje..
Gdy robi loota musi go nosic na ziemmi nie tak jak knight ktory jakas czesc wklada na sibie...
gdy wpadnie w trapa bez shielda to wchodzi jak w maslo...
wad ro zbyt duzo nie ma
Druid : tu nic wam nie moge powie dziec bo nim nie gralem ale powiem wam jedno, to jest chyba najgorsza profesja.........
Troche sie rozpisalem ale mam nadzieje ze pomoglem ;D