hmn.. stroje.... to już jestem bardzo ciekawa, jak im wyjdą z 9 miast lub elfickie te najwytworniejsze.... hmn.. ładny odcień granatu, ze złotymi wyszyciami i zdobieniami, troszkę asymetrii... długie garnizonki *.*... to jest coś co by mi się podobało..
co do tej muzyczki, to widziałam ich płytki i słuchałam z nich muzyczki, niektóre całkiem niezłe kawałki

ale niech się produkują dalej, by to dziecko im nie dość że pocieszne, ale i silne wyszło na końcu
od rozmawiania jest ogólnie forum

takie jest jego przeznaczenie, a od rozmawiania na ten temat jest forum RPG.. czyli ten dział.. a czemu nie miałoby się rozmawiać tutaj, skoro ktoś mógłby poczuć się tym przez nas zainteresowany..
nie można się ograniczać wyłącznie do 'czysto tematycznych' for, inaczej o wilkołaku rozmawiałoby się wyłącznie na forum o domenie WoD'a, o mandze i anime wyłącznie na takich, które zawierają czysto taką tematykę, o D&D tylko tam, gdzie jest jakieś oficjalne forum tego systemu, o książkach na forach literackich... o filmach w jakimś 'kinomaniaku'... mam wymieniać dalej? czy nadal uważasz, że to jednak nie to miejsce? ;P
d. Taube