Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2005, 02:12   #338
BloodyEagle
Użytkownik forum

Data dołączenia: 29 08 2005

Domyślny

Jesli chcecie wiedziec co wedlug mnie jest najgorze w Tibi to wam powiem :

Jestes Sorkiem albo Drutem ( ja bylem tym i tym ) na rooku jestes cool masz wszystkiego pelno, wychodzisz na main z 1k ( eq sprzedajesz na rooku np. copper shield albo katane bo na mainie sie nie da) no i wychodzisz na ten main i dzies do depo kupujesz dwarven shielda, scale armor, soldier helmeta, brass legsy, no i m stara ale c mace no i kupujesz czarki .( jak na razie to luzik ) Potem zaczynamy trenowac mlvlele i idziemy expowac do 10 ( upragnionego przez kazdego sorka lub druta ) lvlu, a potem wiadomo... HMM !!!

No i tu sie zaczynaja schodki ( jak dla mnie ) robimy runki a tu non stop PK bija innych, a to GFB ktos pusci i tak troszke ciezko robic bp, no ale jakos idzie. Az nadchodzi chwila w ktorej padamy ofiara Random PK albo zdesperowanego nooba ktory stracil wszystko i chce kogos zabic albo tez ktos chce od nas wyciagnac kilka HMM ow za freeko . No i tak stracilem 3 postacie ( 4 chyba bedzie ) :

1. Loota kradlem ( myslalem ze to Rook, bylem totalnym Noobem to se ja daruje)
2. Ofiara Random PK ( chyba najgorsze ze wszystkich, chodze expowac a tu rab no i moje itemy warte 2k bye bye )
3. Robie se HMM a tu mi gosciu mowi ze albo HMM albo Dead ( mialem dopiero 4 to mi bylo szkoda no i sie nie oddzywalem Dead i nie gram)
4. Robie se HMM i czytam se Forum luzik i w ogole( co jakis czas zazywam ham i wypowiadam Adori Gran ) niestety patrze a tu mnie noobek leje ( nie mialem na sobie zadnej zbroi bo po co ) ucieklem do depo odrobilem troche paska i se mysle ze m,nie znowu nie zaatakuje, atu od nowa do red paska, uciekle do depo uzebrale troche foodu i zabijam go z HMM ( czerwony pasek ) chowam sie az do znikniecia battle zeby do depo wejsc ale nie znika, wkoncu jakis gosc mnie znajduje no to sie zleklem i ucciekam, oczywiscie trafilem na goscia ktorego zabiem i zaliczylem deade . ( zamierzam jeszcze grac ta postacia)

A najgorsze w kazdym z tych przypadkow jest to ze spadam do lvl 9 i niemoge robic HMM i wypada bp z runkami i kasa .

Mam prosbe jesli ktos gra na Azkarze i moglby mi pomuc zastartowac to niech odpisze.

Oto historie po ktorych odechciewa sie grac
BloodyEagle jest offline   Odpowiedz z Cytatem