Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2005, 09:42   #20
Xyrius
Zbanowany

Xyrius's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tychy

Xyrius ma numer GG 4524829
Domyślny

Mr. Hacker się w temacie o zrookowaniu Factor'a Knight'a NIE WYPOWIADAŁ !!
Wypowiadałem sie ja i Feni - i trochę twierdzimy że to ustabilizuje sytuacje na Mytherze.... potem podałem powody dla których BYĆ MOŻE Factor został shakowany... no ale.. bystrzy ludzie stwierdzili że to ja jestem hakerem -.-
@up: Dla 3/4 ludności z tego forum hakerem jest ten który: wyłudza hasła w grze i się mu to udało / tworzy kopie strony tibia.com / tworzy FREE PACC & ITEMS SITE / a potem jest płacz bo haker mnie shakował..
Ale TO NIE HAKEEEEERRRSWOOO.

BTW. Ale niemiły ten Mr. Hacker - nie chciał powiedzieć jak go shakował, mówił coś że za pomocą rec-keya o.0, ciekawe skąd on go miał
@EDIT: No i zapomniałem dodać - jego postać miała kilku ownerów, chyba że granie 23/7 jest możliwe, ale raczej nie - większośc z ludzi z Mythery mówiła że ma kilku ownerów. Sam PODOBNO bawił się w keyloggery etc.
Wogóle członkowie gildi Furious... wg. mnie prawie połowie należy się hack. Cobra Syphon - ostatnio skończył się BAN za używanie aim bota. Golden Breath - uzywanie MC, zrobił sobie sorca na 30lvl i MASS PK
Goldenowi raczej nikt tego nie udowodni - był tak miły że stał pod depo i sam mówił ze jedzie na MC, paru znajomych brazylijczyków też pisało żeby Audiosa Greena nie zabijać bo to postać Goldena...a Golden był wtedy online....

Ostatnio edytowany przez Xyrius - 31-08-2005 o 09:46.
Xyrius jest offline   Odpowiedz z Cytatem