sesksik nie powiedziałbym zeby polacy nie oddawali zeczy. Przez to mnie obrazasz bo ja jezeli znajed cos cenniejszego niz np pol bp hmm lub kilku uh to oddaje to (pilnuje az koles przyjdzie lub sam zanosze do depo). Oczywiście sprawdzam najpierw lv kolesia i patrze czy to była dla niego duza strata czy też nie. Oddalem wszystkie kluicze jakie tylko znalazlem i jakies czesci zbroi. Z regóły jak oddaje to już wszystko co znalazlem (chyba ze nie mogłem czegoś unieść i po schowaniu tego ktos i tak to gwizdnol) Wiec czuje sie Twoja wypowiedzia urażony. Nie oceniaj ogółem ludzi bo nikt Nigdy nie moze byc pewei nze cała narodowość/ kraj/ społeczność/ lub cokolwiek innego to same chamy, złodzieje, pijacy, pracocholicuy lub nie wime co jeszcze .
A co do tematu jesli chodzi o ataki pk ..jesli wiesz ze nie wygrasz nie atakuj. Najlepiej zacznij uciekac (czasami jak widza ze nie walczysz to Cie zostawia bo nie chcą mieć +1 niewinnego zabitego)... A uciekajac (widzisz ze nie odpuszczaja staraj sie dorwac jakis worek lub b bp schowaj pod jakims kamieniem z Twoimi rzeczami...i tak zginiesz a może oni go nie znajda i odzyskasz swoje rzeczy. .......A z tym restartem to miałęś wyjątkowe szczęscie