Temat
:
Faq
Zobacz pojedynczy post
31-08-2005, 12:28
#
192
arimedes
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Poznań City
Posty: 48
Imię:
Cruci
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 30
Skille: 60/58
Poziom mag.: 4
Hmm
A ja Mam Jedno pytanko CZy Jak W trakcie trwania pacca kupie sobie np: Haste To jak mi sie pacc skonczy to te haste "poczeka" sobie na mnie az kupie drugi raz pacca czy musze kupic od nowa??
arimedes
Zobacz profil
Wyślij prywatną wiadomość do arimedes
Znajdź posty użytkownika arimedes