Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2005, 15:43   #89
~Ang~
Użytkownik Forum

~Ang~'s Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005

Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Domyślny

Składam głębokie zażalenia co do mr. Archera gdyż gdyby mnie owy Archer nie wystawił do wiatru dalej by było jak dawniej lecz cóż moge powiedzieć, to nie moja wina że poszedłeś do jednej z najgorszych gildi na securze nie mówiąc ani słowa, olewając mnie , bluzgać kiedy stałem na afk nasyłanie kolegów i tak dalej i tak dalej ... . Za takie maniery to ja serdecznie dziekuje. Pozatym nie myśl że jestem zwykłym złodziejem, być może zatrzymam to za ostre słowa krytyki nasyłania na mnie jakiś niewyrzytych idiotów. Zobacze ... gdy przejżysz na oczy pomyślimy straciłem do Ciebie zaufanie na całej lini. A także specialna wiadomość dla Mr. Bana (Tymona) - Jesli tak Ciebie kręci szpiegowanie poszpieguj matke w łazience. Do Mozobuna - Lepiej nie używaj angielskiego bo po twoim commencie na tibia.com wnioskuje że jesteś tępy jak cep. Mnie to nie bierze poprostu zostałem urażony - sprawa do rozmyślenia. Bym zapomniał - Eagleneo nie kozacz tak bo naprawde możesz mieć kiedyś spotkanie 3 stopnia z moją reką. Dziękuje za wysłuchanie.

Pozdro dla Cor'a - Udowodniłeś mi. =)

PS: Nie myśl że za zwykłe przepraszam Ci ten śmieć oddam. Jak bym był złodziejem nie miał byś eq, nawet nie wiesz na co mnie stać.
PS2: Jesli nie znikną commenty na tibia.com jak "Gildia xxx to nooby" będe zmuszony napisać report o złamaniu "Rule 2a"
PS3: Jesli nie znajde szpiega ty nie znajdziesz swojego śmiecia.

Specialne pozdrowienia dla: Aniazonki i Sugide

Wasz ~Angard~

Ostatnio edytowany przez ~Ang~ - 31-08-2005 o 17:24.
~Ang~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem