Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2005, 16:41   #188
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

hmm tak czytajac te 19 stron stwierdzilem ze polowa ludzi grajacych nieoddzis na arcani neiwie nic o tym swiecie

ale wracajac do tematu
1. fosfik-hmm osoba ktora umie dosc dobrze grac ale jak kazdy wie na granie magiem potrzebna jest kasa a skad ja brac? jak skad mozna przeciesz meic full kasy z war-paynamentow,pewnie sie mu kasa skonczyla i chcial znow miec zastrzyk gotowi niestaty pomylil sie tym razem
dptf- glidia zrobiona na podstawach KGB ktore walczylo z DW duzo hiszpanow i gupio lojalnych polakow widzacych w fosfiku boga.przyznam sie sam ze zawsze lubialem fosfika i pomagalem mu chociaz ogloszenie ze 4 osoby z EZ sa hunted za free( bo inaczej niemzna tego nazwac) bylo przegieciem
2.EZ niechcialo wojny turtlesy a wlasciwie fosfik ja zorbil aby zarobic a jak wyzej pisalem nooby lykaja wszystko jak pelikany i ida za fosfikiem gdyz 15 osobowa glidia ez niemiala szans w bitwie z dptf-tylko ze ja juz miesiac temu wiedzialem ze tak bedzie i zabezpieczylem sie

3. co do odwalania PA przez swe to gupota,turtlesy wieksze pa robilo wywalalo ludzi z expowisk lecz na forum pisano tylko ze ng ejst zle,g prawda dlatego wyszlemz turtli

moze w 1 dzien wojny to wy byliscie sprite a my pragnienie lecz od 5 dni to wy ejstescie pragnienie,i niemacie szans,a to dopiero poczatek

sua mea

Ostatnio edytowany przez notop - 31-08-2005 o 16:45.
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem