Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2005, 18:44   #5
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Huo
Witam
www.losux.prv.pl jeden z najlepszych komiksów sieciowych. Zajął 4 miejsce wśród takich jak: Umarlaki, Krasnoludki. PfrEak odszedł dlatego, że nie ma czasu... teraz jakis inny gośc przejął domene, i co najgorsze... treść komiksu... jest to rysowane tak samo jak PrettyFreak tylko, że bardziej chvjowo...
Nie przejoł treści, z tego co widze, ma całkiem inną tematyke, bardziej poważną. Czy tu mu zyjdzie na złe? Napewno tak, jeżeli odcinki będą tak krótkie, skoro komiks ma być poważny, to przydała by się większa ilość ramek a nie tylko trzy, skoro komiks ma być śmieszny, to już powinien bawić...

Narazie nie powiem zbytnio, czy mu to wyjdzie na dobrze. Już widze, że nie będzie to ten sam LOSux, a szkoda, stary LOSux mi się podobał, miał to coś, choć w tym, kreska malowania, ujecia mi się bardziej podobają, są takie bardziej, realne, wymiarowe, widać I i II plan, nie to co w starym LOSuxie, tylko I plan, czasem, zadko II (np: sikoludek ). Pożyjemy, zobaczymy

Ja narazie nie mam żadnych przeciwskazań, choć szkoda mi starego LOSuxa

Co do podobności przy kresce, PrettyFreak miał prosty styl, ładty do naśladowania więc nie ma się co dziwić, że ktoś go udoskonalił (moim zdaniem) i maluje w tej "tematyce" starego losuxa

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 31-08-2005 o 18:46.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem