oho.. no i masz ci los.... ja tu o świecie i mentalności rasowej, a ten mi tu o kartach.. <wzdycha>
hmn.. to się 'pochwalę'... ja w życiu nie grałam, w żadną tego typu karciankę i prawdopodobnie coś takiego nie nastąpi

choćby i w Crystalicum
o wiele bardziej interesujące wydaje się mi być zapoznanie z danym światem i 'wejście w niego 'od 'kuchni', czyli być w stanie wcielić się 'personalnie' w dowolną postać rasy/profesji/płci

i zrobić to w miarę dobrze, a póki co najmilej mi się odgrywa postać 'opisowo/narracyjnie' czyli na forach

koniec rozprawki na temat kart i nie kart... wracamy do tematu?
jak trafię na tego podręcznik, jeśli go w końcu wydadzą, bądź wydali, to chyba będzie to jedyny podręcznik do RPG w moim posiadaniu

(przyda się coś, do czego można zaglądać, jeśli projekt jest młody i jeszcze w pełni nie 'rozwinięty')- ja nawet k20 nie mam
to jak z tymi szczypcami?

z woli bogini wiesz, że coś co się stało widać było takim przeznaczone.. nie będziesz żałował ogona

..... wszak musisz mi wybaczyć, bym ci dobrze potem życzyła inaczej mając we mnie wroga nie dostaniesz się do nieba pełnego hurys, a do piekła, pełnego chochlików ze szczypcami...
czuję, że nikt nie ma ochoty z nami rozmawiać -_-"
d. Taube