Zobacz pojedynczy post
stary 31-08-2005, 20:08   #13
Taube
Użytkownik Forum

Taube's Avatar

Data dołączenia: 23 06 2005

Domyślny

No... mówiąc ‘od kuchni’ nie mam bynajmniej mechaniki na myśli, tylko co, dlaczego, jak, kiedy oraz mentalność rasy i to co ma na to wpływ....
Cytuj:
Ale nie mogę im wybaczyć braku moliwości "podpłynięcia" do wroga do góry kadłubem, tak, że każdy statek jest sobie kapitanem, sterem i okrętem w wyznaczaniu płaszczyzny...
według mnie byłby to zły pomysł.. to by zachwiało samą myślą ‘walk’ okrętów niczym na morzu
swoją drogą, gdyby uznać, że każdy statek ma sztuczne przyciąganie, to byłoby wręcz niebezpieczne! przecież wtedy mogłyby na się wlecieć i zderzyć jakby sama ‘materia’ była przyciągana do siebie..
i tak mam po trochu własną wizję poruszania owych statków (która notabene w niczym nic nie narusza a chyba nawet po trochu nawiązuje do podróży międzyplanetarnych ... tak to jest jak się za długo przesiaduje w elektromagnetyzmie -_-) i niech łapią się za głowy ci, którzy uważają, że wtrącanie fizyki do fantastyki to zły pomysł i herezja
należę chyba do osób, które doprawiają ‘fizykę’ do danych światów, jeśli takowe grono u rpg’owców występuje.. może to ja inna jestem
Cytuj:
w kategorii larpów wybierania dowolnej płci bym nie radził
nie musisz radzić jeśli chodzi o larpy, to ta druga opcja jednak u mnie odpada

holografia przez samo h

d. Taube
out of the darkness into the light.

she lost somewhere her time..
get me known if You find it for me XD
mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć..
Taube jest offline   Odpowiedz z Cytatem