Ja bym chcial zeby:
1.Mozna bylo przenosic sie meidzy swiatami-ale za duuuza cene np. za 10k...(100k? no bez przesady

a na Antice 20k(drozej-czy az tyle to nie wiem

bo tam sa wszystkie legendary items to by wszedl jakis 'skiller' zrobil 'wygrzew' i poszedl na Harmonie z Dragon Scale Legs i Magic Longswordem

2.Krucjaty-Helbreath

Jedyny dobry pomsyl w HB wg mnie...A i rzadkie ryby tez sa cool

Po prostu przed 'Krucjata' kazdy by dostawal wiadomosc i musial sie zapisac(zeby nie bylo masowych rzezni Newbies)-po smierci by sie mniej tracilo-np. na strate bp tylko 50% szans i 5% expa oraz 5% szansy na to ze wypadnie ci item...(z PACC to by bylo 2%, 2 blessings-i expa sie nie traci xD)
3.Najazdy potworkow-tez moga byc, albo jedno i drugie jednoczesnie(Krucjata i jeszcze najazd potworkow-to by byly jajca!!!)
4.Jakies takie super-xtra-masowe stworki-nie ma chyba lepszego widoku niz walka jakis 10 ludzi z setka potworow-chocby nawet te potwory ginely po 1 ciosie... Po prostu jakis stworek 'The Legionist', poziom trudnosci mw. Rotworma(tylko zeby czesciej trafial-zeby to byla tez jakas trudnosc dla highlvli) i spawny po 20-30

Na polankach itd.(bo podziemia by musialy byc takie du*ne zeby to pomiescic ze...)
5.Tuirnieje 1v1-co prawda jest Battle Zone ale to nie to samo