Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2005, 11:44   #29
Resthin
Użytkownik Forum

Resthin's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: 3City

Domyślny

To tylko gra mmorpg jedna z wielu . Stworzona po by sie przy niej relaksowac po ciezkim dniu w szkole w pracy, by sie oderwac od codziennosci, i poniekad stworzona dla osob samotnych.Tak jak w normlanym życiu kazdy jest ambitny na swoj sposob i proboje piąc sie w gore. Czy to chodzi o pozycje w pracy czy o oceny w szkole, dosc czesto oszukujac przy tym samego siebie jak i innych. Gry tego typu pochlaniaja strasznie duzo czasu, bo czasami z relaksu gra przeradza sie w uzaleznienie. A gra wymaga spedzenia coraz wiecej czasu przy niej skoro chce sie byc najlepszym. Bardzo czesto gracze porzucaja inne zajecia tylko po to zeby grac. Jesli chodzi o kradniecie postaci gracze to robia to po to zeby samemu sie wzbogacic ( prosty przeklad na normlane zycie ) lub po to zeby komus " zepsuc " postac. Na jawe wychodzi prawdziwe oblicze osoby. Bo przeciez jak by mogla ona " zabrac torebke , która tamta pani zostawila nitk by sie o tym nie dowiedzial ". Tego typu gry to dobra maszynka na wyciagnie kasy od uzalerznionych dzieci. Mojim zdaniem to jest kompletnie chore, ale jak wiemy sa ludzie i sa parapety.
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem
Resthin jest offline   Odpowiedz z Cytatem