Nie wiem dlaczego sądzisz że mamy tyrać za ciebie i tłumaczyć ci banalne teksty, tak jakby nie było słowników. Ale żeby nie być takim ZŁYM specjalnie dla ciebie - tłumaczenie z super translatora. Miłego dnia.
12:08 Pavon Sorcerer: hi
12:08 Thanita: Jak mógłby wy sneak na mnie lubią ten ? pomyślę was byliście jedziły z ONI! Dobrze, zaczynając od wy są nie, co przynosi wam do tego wilderness?
12:09 Pavon Sorcerer: szukają
12:09 Thanita: Dobrze, nie mogę zaopatrywać was z misją, mam misja wykonywać siebie . ...
12:09 Thanita: Jednak, kiedy orcs atak, wy jesteście więcej niż powitaniem pomagać mnie pokonywać oni....
12:10 Pavon Sorcerer: misja
12:10 Thanita: Dobrze, nie mogę zaopatrywać was z misją, mam misja wykonywać siebie . ...
12:10 Thanita: Jednak, kiedy orcs atak, wy jesteście więcej niż powitaniem pomagać mnie pokonywać oni....
12:10 Thanita: nawet będę pozwalam wam macie cała materia one niosą z oni. Nawet jeżeli one splądrowali to od baszty tutaj.
12:10 Pavon Sorcerer: baszta osłaniają
12:10 Thanita: To jest watchtower miasta carlin. Stąd JA może widzieć dość wiele wszystek otaczanie ziem. Ledwie ktoś może startle ja tutaj. widzę całych nieprzyjacieli o wiele dawniej one cansee ja.
12:11 Thanita: Biorą przedsiębrać dobrą troskę o siebie podróżnym!
Ostatnio edytowany przez Dabek - 01-09-2005 o 14:14.
|