Temat: Kici kici...
Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2005, 19:38   #81
fifka
Guest

Domyślny

Zauważ,że w większości przypadków,gdy taki 1-roczniak powie do 2-3-roczniaka opdierdól się ode mnie,kończy się to automatycznym laniem.Więc raczej sposobu,żeby nie dać się okocić chyba nie ma...

Fakt nie przecze ze moze sie to zakonczyc bujką, jednak dawanie wlazenie sobie na glowe czy tez wkladanie jej do kibla nie jest zadnym rozwiazaniem, jezeli beda dawac sie przez cale zycie tak ponizac to do konca zycia zostana ofiarami losu, popychadlami ktore kazdy ma w 4 literach, a limo czy pare siniakow to nie odrazu powod zeby sie bac dostac po mordzie, jak to mowia co cie nie zabije to cie wzmocni. Nawet jezeli dostanie Ci sie wpier*** to ludzie beda na ciebie inaczej patrzyc bo ty jako jedyny nie wyszedles z kibla z mokra glowa czy tez napisem kot na czole i nie jestes frajerem ktory stara sie uniknac klopotów poprzez tracenie godnosci. Bujka to zadne rozwiazanie ale ja osobiscie wolalbym dostac po łbie zamiast nurkowac w czyichs gownach, ale cóż wybor pozostawiam wam Pierwszaki
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.