Temat: Kici kici...
Zobacz pojedynczy post
stary 01-09-2005, 19:45   #82
*Nitro* PL
Użytkownik Forum

*Nitro* PL's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: z daleka

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: All Stars
Świat: Pythera
Poziom: 60
Poziom mag.: 16
*Nitro* PL ma numer GG 7978600
Domyślny

U mnie w szkole jest jedeń dzień bez lekcij tylko jest ogólne kocenie na auli są tam jakieś zawody itp. W tamtym roku np. trzeba było wykonac 9 konkurencij gdzie było miałczenie piosenek i takie tam oraz każdy miał namalowane kot i pomazanom twarz.

Oczywiście 5 technikum mnie z kolegami do klopa sciągneła ale kazali nam tylko miałczec hymn ale ja powiedziałem że nie umiem to zamiałczał kolo z 5 technikum to powiedziałem do jego kumpli że jak on miałczy to my tez możemy i to z niego zlewa była, ale jak bym miał włożyc łeb do klopa to juz wolał bym zebrac pare strzałów niż dać sie tak ponizyć.

To wszystko było rok temu teraz jestem 2 liceum i ja się bede pastwił nad kotami

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BIały
Olewaj takich ludzi, ignoruj ich, w koncu dadzą sobie spokój, jesli to nic nie da, radze isc do dyrektora i powiadmoic kto co i jak. A pan w garaniaku napewno dobrze ich ustawi Niech moc będzie z Wami
Kolo jakaś pipa niewąska z ciebie może leć po mama i tate żeby cie obronili, niestety zdażaja sie dziewczynki wsród chłopaków.

Siddhart - My Dice

Ostatnio edytowany przez *Nitro* PL - 01-09-2005 o 19:54.
*Nitro* PL jest offline   Odpowiedz z Cytatem