U mnie w szkole jest jedeń dzień bez lekcij tylko jest ogólne kocenie na auli są tam jakieś zawody itp. W tamtym roku np. trzeba było wykonac 9 konkurencij gdzie było miałczenie piosenek i takie tam oraz każdy miał namalowane kot i pomazanom twarz.
Oczywiście 5 technikum mnie z kolegami do klopa sciągneła ale kazali nam tylko miałczec hymn ale ja powiedziałem że nie umiem to zamiałczał kolo z 5 technikum to powiedziałem do jego kumpli że jak on miałczy to my tez możemy i to z niego zlewa była, ale jak bym miał włożyc łeb do klopa to juz wolał bym zebrac pare strzałów niż dać sie tak ponizyć.
To wszystko było rok temu teraz jestem 2 liceum i ja się bede pastwił nad kotami
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BIały
Olewaj takich ludzi, ignoruj ich, w koncu dadzą sobie spokój, jesli to nic nie da, radze isc do dyrektora i powiadmoic kto co i jak. A pan w garaniaku napewno dobrze ich ustawi Niech moc będzie z Wami
|
Kolo jakaś pipa niewąska z ciebie może leć po mama i tate żeby cie obronili, niestety zdażaja sie dziewczynki wsród chłopaków.