Scream: swego czasu bylem na tym serwerze najlepszym polskim magiem(nie najlepszym na serwerze bo facc na to nie pozwalal), bylem w najsilniejszej polskiej famili, znalem wszystkich polskich hlv oraz wielu zagranicznych, z archangelami tez mialem pewne kontakty, czaisz?
Czaje ale takie nOOby nie mają kontaktów....-.- (ja znam Norfika;p [Norf von lucera])
Sais:Hmmm... Tyle osob sie tu wypowiada, ze o bo inni Polacy sa gorsi itd a wzeczywistosci oni sami tez tak robia. Ja sam staram sie jak najbardziej pomagac Polakom. Gdy np: huntuje jakies potworki potrafie oddac respa Polakiowi nawet jesli ma duzo nizszy lv odemnie mowiac tylko zeby dal msg gdy on skonczy, chyba ze naprawde bardzo szybko potrzebuje wbic lvl ppotrzebny np do bramki lvlowej mowie mu kiedy skoncze i ze wtedy bedzie mogl on spokojnie expic. Jednak z Polska (nie)godnoscia, chamstwem, nietolerancja i glupota (przepraszam jesli kogos obrazilem ale taka jest prawda...) nie da sie nic z tym zrobic... Jednak jest liczna grupa wyjatkow ktorych naprawde doceniam za ich wyroznienie wsrod Polakow.
Masz racje, ale polacy (tak jak inni) dzielą sie na 2 grupy:nOObków i GRACZY. Ci gracze są cool, a my nimi jesteśmy.... ale są też nOObki. Jeśli uważasz sie obrażony to wielkie sory nie o tobie mówiłem...
|