Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2005, 00:19   #165
Yavalion
Użytkownik Forum

Yavalion's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg

Yavalion ma numer GG 4770559 Yavalion ma login Tlenu nastyboy_kg@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez omg
omg tacy ludzie jak yavalion czy karajakatakupawoczach itp. zawsze sa twardzi w grze, ale to tylko gra...tibia zmienia ludzi..obudzisz sie jutro i nagle zauwazysz ze ponad rok spedziles przed kompem, jestes bardziej nerwowy, masz gorsze oceny w szkole, masz podkrazone oczy i straciles spory kawalek swojego zycia itd.......czy warto? raczej nie ;p a pozatym kara~ cos ty sie tak uparl ze dopiero ide do gimnazjum xd wlasnie je skonczylem jakbys chcial wiedziec, a twoje nedzne slowa majace na celu mnie obrazic trafiaja jedynie w moja dlon, bo oczy tego nie czytaja xd pfff i nie proboj znowu mowic, ze jestem mlodszy itd. bo sam jestes jak takie dziecko ktore chce miec itemki kolegi
Ha lol podkrążone oczy to ja i może mam , ale od chlania jak się ma 6 miesięcy wakacji to się pije , budzi na kacu odpala kompa siedzi kilka h wychodzi z domq i tak w kółko... no chyba , że się parcuje , ale tam też się pije jeśli ekipa dobra... , więc nie wciskaj mnie , że jestem pedrylem w tłustych włosach siedzącym po 24/7 przed tibią , bo tak nie jest.