Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2005, 15:24   #219
Poll
Zbanowany

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

Hmmm...Notop jzu dawno ustalal ze nitk nie bedzie hutned forever,wiec kur** nie gadac,Fosfik bedzie musial zabulic z 1kk i moze grac dalej,lol...i ja osobiscie nie pozwole zeby byl hunted.Wywolal wojne,niedokonca sprawiedliwa,ale prawda jest taka ze Morx,Ca'Fuze,Valais power abuserzyli.I odrazu jak ERA powstala to mówiłem że wojna prędzej czy póżniej wybuchnie.I co?I wybuchła.Czy ktos widział jakies PA w wykoanniu mojej osoby?(Lamusini).Nawet jak wlazłem do rotów,bo freezy mailem i neimoglem normalnei expic i z k-axem sobie chodizlem to wlazłem i 20lv druta sie pytałem "Men can u let me exp here?",on napisał "no",a ja "ok" i wyszedłem;].Polazłem do innej jaskini z rotami i tam mi juz pozwolili.A do wojny dołaczyłęm z powdów opisanych an tibia.com.Btw.Zawiodłem się an pewnych osobach i nie zapomne im tego,bo albo sie cos mówi i sie coś robi,albo sie nie mówi i sie nei robi,albo sie mówi wprost że sie tego nei zrobi,a nei zażeka sie ktoś,a jak przychodzi co do czego to sie boi ruszyć nogą.Nielubie tego.I serdecznei pozdrawiam:Arcash,Psyho Ed,Psyho Aku,Krylek.Najbardziej neisłownych noobów Arcani.Over and out,cya
Poll jest offline   Odpowiedz z Cytatem