Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2005, 21:49   #172
Yavalion
Użytkownik Forum

Yavalion's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg

Yavalion ma numer GG 4770559 Yavalion ma login Tlenu nastyboy_kg@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xzonixek
Jesteś dexxxxx, idioxx, H, K, S... Już cię obluzgałem Szm.... Nienawdzię Cię bo liżesz D Sikewsowi i Khalidorowi zobaczysz, niedługo padniesz i jak zawsze się popłaczesz. Nienawidze Cię i innych jeeb.... polaków któzy się pchają na siłę do góry nie zwazając na innych równych ziomków. Zamiast trzymać z polakami to ty takie maniany orpier.... Dziś przez Ciebie padłem ale nie zważam na to...Zobaczysz za kilka/kilkanaście dni, jak będziesz chciał sprzedac 62 EK na Allegro, bo będziesz Hunted By Sikews.

Za***... moich eXtra ziomków Xarturo i Cwanisha. Wielu polaków już odeszło z Thori w tym ja między innymi: Wover, Cwanish, Masacra'Thor, Execu'Thor, Kunkers'Thor (hacked), Grixer, Tonera... i wielu innych) przez takich jak Ty! Oni byli pierwszymi ale przez takich zdrajców jak Ty i inni (nie wymienie) zostali zniszczeni Przez takich jak Ty Thoria stanie się najgorszym serwerem w Tibi...

Filmik Sux przez takich jak Ty, którzy są na nim

P.S: Przepraszam wszystkich za słownictwo ale ten koleś mnie wqrw....
Powiedz mi o czymś o czym masz pojęcie to pogadamy bo jak narazie masz pojęcie o tym jak się spkowa do skzoły , zrobic kanapki , odrobic lekcje i iśc spac.