Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2005, 22:01   #91
Boximus
Użytkownik Forum

Boximus's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Skąd
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Celesta
Poziom: 12
Skille: 17/20
Boximus ma numer GG 3454319
Domyślny Pomysł ^^

Moj kolega nie powiem kto wpadl na pewien pomysl. Jak mozna sciagnac zestaw map do wgrania w plik tibii, to sie ma wszystkie mapy. I moj kumpel odkryl droge do basiliska. Ja wiem ona jest zastawiona kamienia, desingre... eee ten czar dla PACC nie moze zniszczyc kamieni. Na jednym ssie jest dziura wykopana a na innym nie ma. Moim zdaniem wszystkie ssy to fake. Jednak co do jednego mam wątpliwości. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=17374 pierwszy post w tym temacie to ss. Gościu sie pyta co to jest na tym screenie. Przy bazylu widac dziure. Po pierwsze jak to mozliwe jesli bazyl jest 8 pieter w dól to maks! Po drugie na rooku jest quest na chain armor. Jak mnie kiedys zamkneli w bear room nie mialem klucza to wlazlem do tunelu. Wylazlem po drugiej stronie drzwi przy scianie. Ale do tej dziury nie mogłem wejsć. Więc jesli na podanym wyżej ssku widać dziure może to jest tak samo jak w bear room. Wchodzi sie gdzies a wychodzi tu. A jesli od bazyla nie ma wyjścia?? Moim zdaniem jest teleport na drugim koncu jaskini bo sski nie ukazuja calej komnaty. Jak kumpel zrobi ssa to zedytuje posta. Mysle ze to polacy rozwiaza ta zagadke. Jeszcze jest jedna nie wiem czy kto rozwiazał. Mianowicie roty w kazz -.- ale o tym pozniej