Zobacz pojedynczy post
stary 02-09-2005, 23:58   #17
Sie mapes
Użytkownik Forum

Sie mapes's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw

Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Sie mapes ma numer GG 2380376
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OnlyM(PL)
@CArl zgadzam sie.
Moj qmpel tez dostal zdjecia na e mail otworzyl obadal i nagle na dosie otworzyl sie czat i jakis gosciu chcial od neigo passy do palka ehh nie zgodzil sie i dysk D skasowany. Qmpel odlaczyl neta re instal systemu i narazie nei wlancza neta ehhh -.-
czyli odpalilo mu sie cos wiecej niz samo zdjatko co nie?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Carl Fry
z tego co mi wiadomo z oficjalnych i pewnych zrodel... ktore przegladalem jakis rok temu dowiedzialem sie ze jest mozliwosc zainfekowania pliku "bmp" "rew" (czy jakos tak jest on stosowany w zapisie w aparatach cyfrowych przewaznie z wyzszej polki). Jezeli otworzysz taki plik niestety twoj komputer i czesc plikow systemowych zostaja zarazane Wiec nie gadajcie glupot, ze w obrazkach nie ma wirusow skoro nie macie zadnego pojecia o zabezpieczeniach i itp.
Mam nadzieje ze to byl zart bo to co gadasz brzmi jak cos typu
"-Mam ferrari
-to poka go
-nie bo u babci zostal"

a jesli jest to prawda to podaj te "oficjale" i "pewne" zrodla -.- to ze uzywacie expoldera i przy wejsciu na jakas stronke i wyskakuje wam 10 innych okinek to juz wasza glupota

wiec jak zawsze mowie Mozilla, FireFox, Opera ROX

Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-'
http://www.mozilla-europe.org/pl/
Sie mapes jest offline   Odpowiedz z Cytatem