Zobacz pojedynczy post
stary 22-04-2004, 17:46   #21
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Novar
Zbynio nie kumam Poprostu CiPy zrobili sobie czyszczenie depo i zabieranie skili??? Tak poprostu???
A co do tematu to mój kupel na lunarze ma lvl 41 i mlvl 6, jest knightem - jego nick to Asterix.
Dokladnie, jak cie dokladniej interesuje to poszukaj na tibia.de tematu tibia classic, jest tam screen (prawdziwy) postaci na 500+ lvl z wieksza iloscia rare w plecaku niz cala Antica ma w chwili obecnej. Po prostu poczatkowo jak gralo kilka-kilkanascie osob bylo nieslychanie latwiej niz obecnie, jak tibia zaczela sie rozwijac pojawily sie pierwsze przypadki power gamerow i zrobili niepoprawnie wysokie skille/lvl. Zeby pozbyc sie komicznej sytuacji CIP obcielo wszystkim staty i odebrali te ogromne sklady rare itemow.

re: Temat
Ja tam swoj 6 magic lvl knightem zdobylem na 50 lvl (a odzyskalem po zgonie na 51).

...np wszystkie Sword of Valour zostały zamienione na sword, magic plate armor na plate(chain?) armor... itd itd

Co do M lv, ponoc dawno dawno(naprawde dawno!) temu istanial JEDEN mana cask... jest to raczej legenda, ale kto wie?!
Dan the Automator jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.