Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2005, 16:17   #30
Danthorr
Użytkownik Forum

Danthorr's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wejherowo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Monstaar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Group Six
Świat: Iridia
Poziom: 110
Poziom mag.: 61
Danthorr ma numer GG 2109092
Problem

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dreamersik
Sam sie zamknij idioto =.= Jak bym mial taki lvl jak on to bym ****a chociarz probowal a nie latal 3 godziny ****a bez celu =.= n00b
Brawo, zostales mianowyany kretynem dnia.

"gdybym mial takiego chara..." bla bla bla... to zrob takiego chara i pokaz co bys zrobil... bo ja bym sie bal go solowac, UE ? jak pewnie widziales mial tylko kilka bp manasow wiec raczej by mu nie zjechal 18k hp (tak powiedzial ktos kto udzielal mu rad) zwlaszcza ze ciągle nooby "lurowaly" go gdzies...pozatym lagi, wiesz co oznacza 3/4 sekundowy freez na Orshabaalu nawet "takim charem?" 4 sekundy - 2 rundy zakladajac ze dostanie 1400 z lapy + te 700 (tyle chyba moze walnac) z ue (wieksze gfb) + to smieszne exori...+3 demony... mysle ze zjechanie 6k many nie bylo by az takim duzym problemem...

tak wiec najpierw zastanow sie co piszesz i zanim zaczniesz kogos wyzywac od idiotow... pomysl czasem, kretynie...

no co? masz jakies argumenty albo dowody ktore poprą twoją hipoteze ?
slucham..

Ps. Jesli to ja jestem idiotą to czemu zauwazylem twój błąd ortograficzny w słowie "chociaż" ? ktore zapisales jak ktos kto nieskonczyl nawet podstawówki... nauczania początkowego(?) "chociarz"...

zgadza sie ktos ze mną ? -.-
20:13 Danthorr: bylem odreagowac
20:13 Lamalas Armanio: Waliles konia patrzac na logi z naszej rozmowy?
Cytuj:
17:48 Danthorr [11]: I tought I was always nice and polite
17:48 Rage Titus [113]: u were wrong about urself
17:48 Rage Titus [113]:
Cytuj:
20:21 Ledzeppelin [137]: jestes moim mistrzem

Ostatnio edytowany przez Danthorr - 03-09-2005 o 16:20.
Danthorr jest offline