Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2005, 16:30   #101
Heliwurab
Użytkownik Forum

Heliwurab's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
Heliwurab ma numer GG 1036614
Domyślny

@Up

Poszukaj tematu "Dziwny opis..." i tam prawie na końcu będzie zdjęcie bazyliszka i wiele innych... Kto ma racje? Tego nikt nie wie!! Jedynie Cip Soft i może kilku GM -.-

P.S. modek to ty se możesz -.- Moderator to nie Cip Soft więc nie mów że jak ci modek potwierdzi to to prawda .. Też wiem jak zobaczyć co jest pode mną ... Ech po ch*ja się z tobą kłóce przecież to ****ięta gra a jeśli ktoś jakoś odkryje jak dojść do bazyliszka i jak go zabić to i tak jak bede chcial to zrobic to zobacze tylko setke ludzi czekającą aby wejść do jego dziury -.- Jak chcesz wiedzieć co jest prawdziwe to idź do Cip Softu i pogróź im naładowanym pistoletem to może ci wyjawią prawdę.. Jeśli oczywiście znasz niemiecki. (sie rozgadałem 0.o )

@Down
To że istnieje to większość wie ale problem czy on jest ZWIĄZANY Z JAKIMŚ QUESTEM czy jest zrobiony tak o. -.- Język 469, Excalibug, Warlord Sword, Spocony Cyklop, Bazyliszek. O tych questach wiemy bardzo mało, ale coraz więcej No, może wykluczając Cyklopa bo niby został zamknięty, ale według niektórych jest powiązany, tak jak inne tajemnicze questy, z jednym, wielkim, questem. Chyba -.^

Ostatnio edytowany przez heliwurab - 03-09-2005 o 20:06.
Heliwurab jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.