Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2005, 18:18   #51
AMax
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 09 2005

Strzałka Byłem noobem, ale na szczęście już nie jestem.

Pewnego dnia knightem z 23 lvl-em nabijałem mlvl aż nagle napisała do mnie jakaś dziewczyna, która podała mi jakąś strone na której jest quis i powiedziala żebym zagrał. Wszedłem na tą stronę i zrobiłem dobze quis w nagrode miałem dostać c-legi, c-helmet i c-armor pod warunkiem ze podam swoje passy . Wtedy byłem noobem i oczywiscie podałem tam moje passy.Myślałem ze to jakaś dobra strona i podałem ją mojemu kuzynowi, ale on powiedział zebym nie wchodził ani nie podawał passów jak wygram quis(ale napewno jak źle bym odpowiedział to i tak bym wygrał). Mój kuzyn powiedział mi zebym szybko włączył na tibi.com przysyłanie nowego kodu na e-maila do postaci. Ale problem w tym że ten e-mail co był zapisany na moim koncie juz nie istniał, a do ustawienia nowego e-maila pozostało chyba jeszcze 7 dni. I nic nie mogłem zrobić. Ale pewnego dnia moją drugą postacią spotkałem mojego knighta. Prosiłem go żeby mi oddał postać, ale on mnie wyśmiał. W końcu powiedział mi ze za 2k mi ją odda, ale boje sie ze za jakis czas kiedy bede miał dobre eq a e-mail sie nie zmieni ( a podejżewam ze napewno zmienił e-mail na swój )to zmieni hasło i mi wszystko zabierze i cała praca pójdzie na marne. Co mam zrobic dac mu 2k czy można jeszcze jakoś zmienic hasło czy zostawic tą sprawe w spokoju? Proszę o pomoc!!!

Ostatnio edytowany przez AMax - 03-09-2005 o 18:20.
AMax jest offline   Odpowiedz z Cytatem