Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2005, 22:24   #20
Quodion
Użytkownik Forum

Quodion's Avatar

Data dołączenia: 01 03 2005

Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Tusk, ale i do niego mam ostatnio duże wątpliwości. Kaczyńskiemu nie ufam, chce zupełnie przerobić konstytucję i mam wrażenie że na gorsze. Szczególnie gdy PiS ma bardzo wysokie notowania. Ta sprawa mi śmierdzi. Lepper i Giertych to dla mnie osoby, hm... ciekawe, szczególnie pod względem słownictwa, ale nie nadające się kompletnie na stołek prezydenta. Reszta kandydatów się dla mnie nie liczy, a Borowskiego za słabo znam.
W tej chwili zagłosowałbym na Tuska, ale myślę że Cimoszewiczowi dużo nie brakuje, ostatnio zaczął nadrabiać. Myślę też że za parę dni bym zagłosował na Cimoszewicza, a nie na Tuska.
Narazie Tusk.

@Down, Down: Dzięki, zupełnie mnie pocieszyłeś. Skąd wiesz że Cimoszewicz to komuch? Prawdą jest że jeszcze tydzień temu, gdybym był pełnoletnim bez wachania oddałbym głos na Tuska. Jednak sprawa z Jarucką została rozwiązana, korzystnie dla Cimoszewicza. Po za tym PO mnie ostatnio zadziwia, negatywnie, dlatego się wacham. To nie oznacza że zupełnie nie znam się na polityce, a to że mam 14 lat (wiem że patrzyłeś na mój wiek) to nie oznacza że jestem rozwydrzonym smarkaczem (wiem że tego nie napisałeś).
Re: Niestety masz rację, nie mam ukształtowanych poglądów i to mnie bardzo martwi. To że był w PZPR dla mnie mało znaczy, ponieważ człowiek musiał sobie jakoś radzić. I sorry, mnie też lekko poniosło.

Ostatnio edytowany przez Quodion - 04-09-2005 o 10:15.
Quodion jest offline   Odpowiedz z Cytatem