Zobacz pojedynczy post
stary 03-09-2005, 22:33   #22
Trogir
Użytkownik forum

Trogir's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005
Lokacja: Warszawa :)

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Quodion
Tusk, ale i do niego mam ostatnio duże wątpliwości. Kaczyńskiemu nie ufam, chce zupełnie przerobić konstytucję i mam wrażenie że na gorsze. Szczególnie gdy PiS ma bardzo wysokie notowania. Ta sprawa mi śmierdzi. Lepper i Giertych to dla mnie osoby, hm... ciekawe, szczególnie pod względem słownictwa, ale nie nadające się kompletnie na stołek prezydenta. Reszta kandydatów się dla mnie nie liczy, a Borowskiego za słabo znam.
W tej chwili zagłosowałbym na Tuska, ale myślę że Cimoszewiczowi dużo nie brakuje, ostatnio zaczął nadrabiać. Myślę też że za parę dni bym zagłosował na Cimoszewicza, a nie na Tuska.
Narazie Tusk.
Jeżeli wachasz się pomiędzy Tuskiem, a Cimoszewiczem, to znaczy, że kompletnie nie znasz się na polityce, otóż: Cimoszewicz to komuch, a Tusk - zagorzały Liberał.
Re: Przepraszam, poniosło mnie. Chciałem powiedzieć ci tylko, że nie masz ukształtowanych poglądów. A skąd wiem, że Cimoszewicz to komuch??
Był bodajże głównym sekretarzem w PZPRze (Polska Zjednoczona Partia Robotnicza, rządząca za komuny, walcząca zagorzale z solidarnością)
PS. Jak za 10 dni tusk będzie mial ponad 50% głosów, to obejdzie się bez drugiej tury
@down
Właśnie dlatego tak mówię

Ostatnio edytowany przez Trogir - 03-09-2005 o 23:45.
Trogir jest offline   Odpowiedz z Cytatem