Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2005, 11:16   #320
Garbaty John
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Opole

Żarówka

Hmm przelecmy to wszystko jeszcze raz... juz sie pogubilem...

Urb'thasha kenle morg, to jest jakas nazwa pewni eczyjes imie tylko czyje?
Alis'thasha dah ar'atun! kolejne imie
Kath'ara Uman far'tha morguthis. i jeszcze jedno i ime i cos jeszcze .... morguthis - jeden z faraonow
Aranah Zathroth ala'shena! tu mamy zlego boga zathrotha o ktorym mowilem w ktoryms poscie jego wielbicielami som monki necro, priestriess i jeszcze jakies badziewie
Zathroth par'ashis,
Zathroth thasha'morg,
Zathroth nah'ved,
Zathroth ar'atun! tu cos pisze o Zatrothu
Tha lil'lil baka'etheis excalibug, kojarzy sie z ekkaliburem mistyczny miecz pytalem marvika pana npc co sprzedaje czary druidom o ten exxcalibug to mi powiedzial ze to legendarny miecz krolow
vis'nah...
morg'nah... co jakby morgana brzmi
ekoth'sin...
thosharsis tha'Basilisk... bazyliszek w kaz ojest bazyliszek wpiszcie se w wyszukiwarce na forum baylisze to se przeczytajcie o nim on ma cos wspolnego z qestem i tym mieczem wiem jeszcze ze gadal cos o krolu kaz
Zathroth kath'ras Zatragil, Zathroth i jeszcze jakis ziomek
Uman ar'thasha Uth'Amon... znowu imiona
Fardos ethes...
Uman ar'atus... i jeszcze
Zathroth alth'ashara znowu Zathroth
nah baka'sha res'sehra Beholders...moze ten miecz potrafi przywolywac beholdery?
Excalibug kenle'sha Kruzak sarvithos, Kruzak z kads znam to imie kto to do cholery jest niech mi ktos powie chyba jakis krol
Tha'shat ras alth'ara Mintwallin... legendarne miasto minotaurow
Marvik esha'ina excalibug! Marvik to jest król tego miasta oze mi sie wydaje a moze to on jest kluczem EJ LUDZIE JAK KTOS MA HIGH LVL I CHCIALBY M POMOC TO NIECH SIE PRZEJDZIE DO TEGO MIASTA CZLOWIEKOW - KROW I ZAPYTAK MARVIKA O TE ITEMKI MOZE COS POWIE CIEKAWEGO I NIECH NAPISZE dobra dalej...
Urb'thasha, Urb'thasha! kto to jest?
Kenel'far, Kenel'far! a kto to jest?
Uman ar'atorn, klathis ina excalibug, hmm
Zathroth vis'theshin Basilisk!Zathroth cos zrobil bazyliszkowi czyzby mial romans z jego tesciowom?
Basilisk fa'uth excalibugBazyliszek znalazl excalibug
evarthus ar'vis Mel'thinas... dal go temu noobowi
Mel'thinas ekoth'res Noodles! a ten noob oddal Noodles, jak wszyscy wiemy to pies krola thais
Fardos ar'kathsi Zathroth, kto to fardos
mas'thoshi Basilisk stoth'ria! ni rozumumiem
Kruzak tha sarvithos tho'ris excalibug... czyzby kruzak tem ukradl excalibug co za zlodzieje
Sarvithos'arah vismo lil'inas! nowy bohater opowiesci
Kath'arakh Muriel, Urb'ina Kruzak... stowarzyszenie pkp chyba sie wkurzylo...
Tha'fara "EXEVO GRAN MAS VIS"!!! i mowiom exevo gran mas vis najgorsze slowa w grze i to jeszcze krolowie wyobrazcie se ze ten czar w ich wykonaniu musi byc 100 razy mocniejszy od CACHERO!!! co dalej?
Zathroth nex'ilis... Zathroth artha'vid! zdaje sie ze zathroth
Fardos neh'morg ina gal'atha fashis... poprostu
gal'desha fashis, fashis...zwial gdzies...

Mam nadzieje ze pomoglem a jak nie to sry niech ktos pojdze do marvika i zapyta go o itemki. Wyglonda mi to na genesis tibii polonczony z qestem...
Garbaty John jest offline   Odpowiedz z Cytatem