Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2005, 14:30   #40
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Szkoda że wybory mogą się potoczyć inaczej niż ta sonda :>

Wybrałem Tuska, jednak zamiast mówić jaki to on wspaniały i wielki, pozwolę sobie troche poobrzucać błotem resztę towarzystwa :> Wszystkie zdania będą jedynie wyrażeniem mojego punktu widzenia, jeżeli się z nimi nie zgadzasz, to zapraszam do dyskucji na PW/GG, ale nie w tym temacie bo zrobimy offtopic :>

Kaczucha mogła by być, ale słyszałem że coś niezbyt szło mu zarządzanie Warszawą (tu ukłon do Doba), pozatym mam czasem wrażenie że nasz kaczorek czasami trochę przesadza z wypełnianiem swoich obowiązków i staniu na straży Prawa i obyczajów - patrz parada równości.

Cimek odpada zupełnie. Jak można chcieć na prezydenta człowieka który nie panuje nad własnym językiem? (słynne już "Jest pan świnią.") Przepraszam bardzo, ale raz, że jest osobą publiczną, więc jeżeli są jakieś niejasności, to powinien je rozwiać porządnymi argumentami, a nie wyskakiwać do ludzi. A tych ludzi, którzy mówią, że zrobił dobrze, chciałbym się zapytać, czy Bill Clinton też tak mówił do dziennikarzy w czasie afery rozporkowej? no przepraszam bardzo, ale sytuacja jest analogiczna. Druga sprawa, zobaczcie jak on drwi wręcz z prawa, które sam jako poseł usatnawiał (myślę teraz o komisji śledczej). Sam będąc posłem na Sejm dał życie komisji, wyznaczył jej zakres obowiązków, a teraz przed nią ucieka? to znaczy że ma chyba coś do ukrycia...

Leppera pominę milczeniem bo nawet słów szkoda.

Borowski jest jakiś taki... nijaki - mało o nim słychać, widać też go było niewiele...

Giertycha na pal

Bochniarz - a kto to jest?

Kalinowski najpierw utopił cały PSL, który z jednej z największych partii na początku tej kadencji Sejmu wyszedł na polityczne zadupie i praktycznie nie istnieje, a teraz jeszcze na prezydenta chce - i też skończymy pewnie jak cały PSL, dokoptowany do innego walącego się giganta (* $corcerer spogląda na Wschód)

Gabriel Janowski/Maria Szyszkowska/Liwiusz Ilasz/Bolesław Tejkowski - Kim oni są?

Janusz Korwin - Mikke - temu już zupełnie odwaliło.

Inni - kim oni są?

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem