Zobacz pojedynczy post
stary 04-09-2005, 17:23   #328
Heliwurab
Użytkownik Forum

Heliwurab's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
Heliwurab ma numer GG 1036614
Domyślny

Ej jeśli ktoś jest blisko Katedry niech znowu zajrzy do tego NPC i popyta go jeszcze dokładniej Na przykład gdy on powiedział

14:46 Lorbas: All those that travel there are infested with bad luck. But only few have returned fromthis treacherous ground. Noxious fumes are killing intruders almost unnoticed. ...

To wy zapytajcie się go o ,na przykład,te treacherous ground. Tak się dokładnie pyta NPC O to o co macie go zapytać jest właśnie na tej stronie w rozmowie tego NPC i Gatho Gokhinin'a Prosze, to jest dość ważne
Porozmawiajcie najlepiej ze wszystkimi znanymi wam (i nie ) NPC w Tibii, pytajcie ich o wszystko co wydaje się nam ciekawe W TYM TEMACIE, bierzcie ich za słówka itp. Ja i kilku innych graczy wszystkim NPC rady nie damy Może np. spytać więźnia w Katedrze... O różne rzeczy, w rozmowie Gatho Gokhinin'a wymienił on dużo ciekawych pomysłów... Prosze to jest naprawde ważne. I szukajcie tez ciekawych książek. Proszę.

@Down
Niestety twoje odkrycie nie pomoże nam w rozmawianiu z beholderem z biblioteki... Według mnie trzeba albo pisać na oślep kilka cyfr do niego, albo spróbować napisać to co zaznaczyłeś...A potem wszystko poukładać, zobaczyć co odpowiada na jakąś tam liczbe/liczby i jakoś to pozbierać, i zrobić z tego alfabet (albo słownik ). A może ktoś ma inne pomysły??

EDIT! PATRZEĆ TU!! (musiałem jakoś przykuć waszą uwage )

Ostatnio edytowany przez heliwurab - 04-09-2005 o 18:29. Powód: 469 poprostu...
Heliwurab jest offline   Odpowiedz z Cytatem