Moze ja jestem tępy i nie dostrzegam ryzyka ale jako sorc - obecnie lev 25 od lev 18 regularnie wpadam na soldki... Sprawa wygląda tak - robisz 2 bp of HMM i 3 awaryjne runy GFB - to wystarczy, a robiac ten zapasik expisz na poziomach -1 i -2 (uwaga sa ze 4 takie miejsca na - 2 gdzie mogom cie otoczyc roty i moze byc krucho jak nie masz 80many ale jak takie miejsce zjedziesz to dostajesz w kilka minut nawet 5-7%

). Potem wpadasz na jakieś sensowne -3 (polecam kopalnie pod miastem i nr2) i walisz na def z HMM - jak robi sie tloczno i niebezpiecznie to walisz z GFB, a kiedy życie jest w niebezpieczeństwie to pamiętaj - miej 210many na Invisibla i po klopocie

.
Zaraz powiecie desperat a mnie kumpel sie pyta czemu z nim (lev 28 druid) na Guardy nie chodza i twierdzi, że jestem cykor... ale może ja jestem walnięty, a on jeszcze bardziej?? (każdy człowiek jest nienormalny - trzeba być normalnym żeby się do tego przyznać

). Mam nadzieję, że moja rada przyda się autorowi pytania

.
Ale nie jest źle - w miesiąc odpracowałem już połowę z 7dmiu miesięcy...