Temat: Studenci!
Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2005, 13:37   #8
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Ja naleze do grupy krolikow, na ktorych testowano nowa mature

Poczatkowo chcialem isc na Automatyke i Robotyke na Politechnice Wroclawskiej, ale potem mi sie odmienilo zdanie i bardziej spodobala mi sie Informatyka i Ekonometria na Akademii Ekonomicznej we Wroclawiu.
Na Politechnice dostalem sie na liste rezerwowych i pewnie bym wskoczyl na ten kierunek, ale na Informatyke i Ekonometrie dostalem sie, wiec zdecydowalem ze pojde tam gdzie chcialem.

Mieszkanko juz mam, bardzo mi sie podoba, lokatorzy tez spox, wiec zobaczymy jak to bedzie dalej

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shae
nie wiem kto wymyślił, żeby w klasie o profilu informatycznym było więcej biologii, historii, chemii niż fizyki. Biologia była przez 3 lata, chemia - 3 lata, historia - 4 lata, a fizyka tylko pierwsze dwa. I to taki poziom, że szkoda gadać... Jakby ktoś się na coś takiego wybierał, to zdecydowanie odradzam.
o.0
A ja myslalem, ze tylko ja mam takie dziwne akcje. W LO bylem w klasie o profilu matematyczno-informatycznym, a nad biologia musialem spedzac wiecej czasu niz nad fizyka czy matma, chemia byla na poziomie rozszerzonym, mimo iz nikt jej nie rozumial w klasie praktycznie. Nauczyciel z matmy byl taki fatalny, ze jak sie go o cos spytalismy, co lekko wykraczalo poza material, to bral ksiazke i przez 10 minut ja czytal, po czym rzucil nam "o to dobry pomysl, dowiedzcie sie tego jako zadanie domowe" -.-""

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 05-09-2005 o 13:38.
Dr. Omader jest offline   Odpowiedz z Cytatem