05-09-2005, 16:14
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 102
Skille: 95/xx
Poziom mag.: 20
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dubros
lamus ty wypowiedziales wojne rafamanowi tez bylem w loa i z tego co pamietam on zaczol a pare godzin po wojnie 50%gildi wyszla dlatego w kazdej gildi sa *** tak jak w era zero zaczela sie wojna wyszli ale niektorzy powrocili ale np dasha de'juve powiedzial mi ze niebedzie bil sie z kumplami to mam pytanie ? po co wogole do gildi wchodzil jak to bylo pewnie ze bedzie wojna!!!!!!!!!!!! ja niewiszylem jak zaczela sie wojna zostalo 10~ osob w gilid ale niechcialem wyjsc poniewaz fosfik huncil za free kolegow wiec zostalem no i po jakims czasie tacy ludzie jak vorith falain arris wkoncu wrocili  brawo dla nich ^^ ale np dasha de juve dalej se expic i ***ie ja ta ze padaja od nas ludzie.. tlumaczy sie tym ze zna vanhels'inga z rla i niechce sie z nim bic jakos tetuni i arathorn to kumple z rla a tetuni zabil arathorna wojna to wojna i niema kumpli w przeciwnej gildi ... tak samo darh thork kolega morxima i corala a jak fosfik napisla ze ich hunci to nawet nic nienapisal ze to jego koledzy itd tylko poszedl sie bic ... niema kolegow na wojne chyba ze spy ^^
|
dlatego ja cie kofam 
|
|
|