Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2005, 16:40   #84
Fiy
Użytkownik forum

Fiy's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

Cytuj:
Jasne, wybierzmy totalnego pacana, który nic nie wie, byle się ładnie prezentował... I, wytłumacz mi, jak Cimek nie jest kontrowersyjny? Olał komisję nie zeznając przed nią (a skoro nie zeznaje, to znaczy że ma coś do ukrycia, nie?) Ta cała akcja z Jarucką, cudowne rozmnożenie oświadczeń majątkowych, no i w końcu to wspaniałe "jest pan świnią." Nie ma to jak spokojny, cichy, niekontrowersyjny prezydent.
Czy uważasz że Cimoszewicz to pacan ?

Cytuj:
Masz rację, przydałoby się na przykład przestać wyzywać dziennikarzy od świń.
To nie Cimoszewicz, blokuje mównice, i zniesławia innych polityków.

Cytuj:
Prezydent Kennedy miał tyle problemów zdrowotnych, że hoho i jeszcze troche, co jakoś nie przeszkodziło mu w byciu prezydentem.
Wada wymowy nie jest problemem zdrowotnym.

Cytuj:
Jasne. Lesio miller to taki fajny dziadziuś, on nie ma nic wspólnego z komuchami. Cimoszewicz też - przecież on taki porządny, mucha nie siada po prostu. Jasne. Oni wcale nie utrzymywali żadnych kontaktów z dawnym PZPR. Pewnie. To tylko wymysł tej "be" prawicy żeby oczernić prawdziwych, czystych, swpaniałych ludzi! jak oni tak mogą! (czuje Giertyzm)
Nie mówie że nic nie ma wspólnego, śmieszy mnie tylko porównywanie go do czerwonego obywatela Rosji.

Cytuj:
Bo na zachodzie Lewica nie była związana z Rosją i nie działała na szkodę państwa, zabierając wolność słowa i wyznania, sprawiając, że wyraz niepodległość był jakąś mżonką dla świrów? Zmieniając nazwę państwa, zabierając koronę z godła państwowego? Starczy, czy mam szukać dalej?
No jasne że na zachodzie Lewica nie była związana z Rosją, bo na zachód już nie sięgneła łapa Rosji. Przez to jesteśmy pokrzywdzeni, ale to właśnie zawidzięczamy naszym zachodnim kolegom. CO do reszty były to zabiegi konieczne do uniknięcia wojny. Silniejszy wygrywa.

Cytuj:
Jasne, olejmy przeszłość. Solidarności nie było, tekst „Droga do światowego pożaru rewolucji wiedzie przez trupa Polski" też nigdy nie został wypowiedziany. Chcesz zapomnieć o historii, o tym, co wycierpieliśmy od zaborców?
Czy ja napisałem że chce zapomniec ?

Cytuj:
Jakbyś nie zauważył, to nasza wielce kochana lewica jest w prostej linii kontynuacją działaczy PZPR-u.
Nie.
Fiy jest offline   Odpowiedz z Cytatem