Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2005, 21:25   #59
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
o bosze komercha ! To ****a wracac do ziemianek, bo przy budowaniu domu wasi rodzice korzystali z uslug komercyjnej firmy, macie cegly jeszcze bardziej komercyjnej firmy, a w nim jeszcze bardziej komercyjnego kompa - a na nim - chron nas borze przed komercha - WINDOWSA!!!!! OMFG !!!!!! KOMERCHA!!!! no najlepiej zeby ludzie za darmo wszystko robili, bo jak juz kase dostana za cos to jest guwno warte i komercha. Kupcie se komercyjne mozgi lepiej bo te wasze naturalne coraz gorzej dzialaja.
Dzięki, że sklasyfikowałeś mnie - człowieka, który NIC nie powiedział na temat komercyjności Crazy Froga - jako takiego debila. Jestem ci cholernie wdzięczny.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
Porównując do poprzedniego lata, to Dragostea Din Tei był o wiele ciekawszym i wolniej nudzącym się kawałkiem niż CF.
Dokładnie. Na OZone nie było takej manii prawie wcale - i mówiąc szczerze, że choć kawałek mi kompletnie nie podchodzi, to jednak jak to puszczali w radiu/telewizji, nie bluzgałem śliną i żółcią, bo "@!%!#@^%! ZNOOOWUUU?!".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
jak ktos lubi dany utwor i chce go posluchac to zadna mania, tylko zupelnie normalna rzecz. I co cie w tym tak denerwuje? Jak ktos uslyszy najnowsza pisenke korna(badz jakiegos innego zespolu, ktory lubisz) i bedzie chcial jej posluchac to tez bedzie takie przerazajace? I nie mow ze to co innego, poniewaz to co kto lubi to kwestia gustu(btw. ty pewnie tego nie lubisz po wiekszosc poprzednich postow jedzie zabe po calosci - jak by ja wszyscy zachwalali to prawdopodobnie twoj post wygladal by zupelnie inaczej).
ROTFL.
Facet, ja nie mam NIC przeciwko słuchaniu Crazy Froga. Gdybym nie był tym torturowany co chwilę na MTV/VIVA (toż to już nawet na cholernych MTV2 ROCK leciało... I oglądaj tu teraz jakąś kreskówkę albo teledysk. NIE, bo BRYM BRBRYYMYMMYMRMMM!!111) pewnie bym sobie takiego ringtone'a wrzucił do komóreczki. Ale Crazy Frog jest już WSZĘDZIE. I to jest główny powód mojej frustracji. Jeśli na MTV2 ROCK, który był przez długi czas "adzwonkowy" już to @#%! widziałem, to to się posunie jeszcze dalej...