Myslę Regentus że wieści o wojnie trzeba by od czasu do czasu odświeżać
Po pierwsze do wojny przyłączył się jeden z członków największej i najpotężniejszej rodziny na serwerze - Coronel Aero of'Hell (122 MS - najwyższy sorcerer na serwerze). Przyłączył on się do DJ, jako powód podając "insulting" ze strony FE. Co do reszty Coroneli - cały serwer czeka z niecierpliwością na ich decyzję - ich przyłączenie się do wojny najprawdopodobniej przechyliłoby szalę zwycięstwa na jedną ze stron. Wg. plotek Coronel Bornegio (153 EK - najwyższy level na serwerze) zaoferował swą pomoc Skrollowi Maderze, jednak nie przyłączył się jeszcze oficjalnie do wojny.
Po drugie chyba można zacząć wyliczanie pierwszych "fragów", czyli zabójstw na wojnie. Tak więc...
Skroll Madera - Sep 05 2005, 09:03:56 CET Killed at Level 121 by Aisha Kuttgar
Zdecydowanie najgłośniejsza śmierć ostatnich czasów. Rozmawiałem ze Skrollem po tym wydarzeniu i twierdzi on (jak zresztą napisał w swoim komentarzu) że złapał freeze, przez co Aisha miała okazję go zabić. Ile w tym prawdy - nie wiadomo
Kim De'hell - Sep 05 2005, 09:58:23 CET Killed at Level 101 by Xyperzin Kaelthas and by Meega Moreck
Meega Moreck - Sep 05 2005, 09:00:03 CET Killed at Level 78 by Skroll Madera
Lord Zabuba - Sep 05 2005, 08:47:13 CET Killed at Level 60 by Skroll Madera
Lord Zabuba - Sep 05 2005, 09:46:07 CET Killed at Level 58 by Skroll Madera
Jak widać wojna zaczyna się rozkręcać. Osobiście cieszyłbym się gdyby DJ osiągnęło przewagę, gdyż Skroll jest moim znajomym, natomiast Aishe poznałem gdy wyrzuciła mnie bezprawnie z necro

, jednak kto wygra - czas pokaże.