Zobacz pojedynczy post
stary 06-09-2005, 01:21   #1
rapax
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 04 2005
Lokacja: Kraków

Domyślny Szansa na polskojęzycznego Gma?

Polowałem sobie w Ancient Temple (koło Thais) i widze, że idzie sobie GM. Postanowiłem zadać nurtujące mnie pytanko skoro już nadarzyła się ku temu okazja.

Channel saved at Tue Aug 23 18:22:27 2005
18:16 Chaostenes: If I can give you a word of advice (since I have the opportunity to do that ) you should get more GMs speaking in other languages that just english. There's a lot of offensive statements, acc trading, and hacking attempts in polish.
18:16 Chaostenes: But thats just my opinion.
18:17 GM Craban on Elysia: you are of course right
18:17 GM Craban on Elysia: we are currently hireing GMs speaking portuguese, spanish, swedish, polish and dutch
18:19 Chaostenes: I'm glad to hear that - I receive like 3 or 4 letters which says that i can get pacc if i log on a certaing website. That's really annoying.I'm not interrupting u anymore keep on the good job here XD.

Moim zdaniem potrzebni sa Gmowie mowiacy w innych jezykach niz angielski, bo poziom wielu graczy polskich jest żenujacy i nikt tego nie potrafi skutecznie zwalczyc.

Jesli to nie byla gadka na zbycie petenta to kto wie? Moze sie doczekamy polskiego GMa, czego Wam i sobie szczerze życze.
rapax jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.