Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2004, 20:23   #1
Majen
Użytkownik Forum

Majen's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa

Majen ma numer GG 3010433
Domyślny Jak to jest z pomocą od polaków.

No własnie, dopiero co sprawdziłem jak to jest z pomoca od polaków, otóż zrobiłem sobie postać na XXXXXXXX, no i wyszedłem na maina, zaczołem udawać kompletnego newbie, pytałem się jakie miasto wybrać itd. jakom mam kupić broń jeżeli wale swordami. No i uzyskałem pomoc, kupiłem Scale Armor, Soldier helmet, dark shield wsumie za 449 gc(pierwsza rat to 149) a reszte mam oddać do soboty. No i jak tu sie dziwić że tak ciężko jest newbie wybić się na mainie.

No ale nie moge zapomnieć też o Polakach, którzy zchęcią pomogą newbie, dając jakiś eq. Więc jak poprosiłem gościa to dał mi za friko scale armor, brass legs, soldier helmet, scimitar i dwarven shield. A co dziwniejsze różnica między polakiem a Polakiem wynosiła niecałe 2 lv. .

No to ja biore się za oddawanie długu , a jeżeli wy padliście ofiarom takich polaków to piszcie tutaj ich wyczyny.

Żeby uniknąć nabijania postów, prosze wszystkich o pisanie 1 postu na 1 strone topicu(max.), bo inaczej temat zostanie przez modków zamknięty
Majen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.