Pomysł - Bardzo aktualny fake. Może być. Tylko troche nudne. Nawet, jak na pierwszy odcinek. Hm, jęsli by się zastanowić, właśnie możesz pokazać kawałki z życia kandydatów. Tak jak napisałam, mógłbyś pokazać ich w sytuacjach "z życia wziętych", jak gotują, kupują gazetę, opowiadają o sobie... Poza tym, nie powinieneś wychwalać pana Tuska. No i tylko bez "mocniej, ah, ah", proszę. Przez takie teksty zbiera mi się na wymioty.
Wykonanie - Tu poszło nieco gorzej. Pierwszy screen mógł zostać zorbiony wśród ludzi, wyglądałoby to bardzo realistycznie. Mógłbyś zrobić go też "w studiu", co niestety wymagałoby więcej pracy. Ale jaki efekt! Kandydaci nie powinni być tak pokazani (tzn. zamknięci, jak w izolatce). Ochroniarze nie wpuściliby tak łatwo "Redaktora". Musiałby pokazać im legitymację i tak dalej. Niesmacznym screenie namber six juz pisałam. Nie powinieneś robić z ochroniarzy takich głupków. To raczej nie są Zenki z reklamy. No i na koniec: jeśli nawet to nie był ostatnio odcinek, powinien był się porządnie zakończyć.
|