@Topic:
Taa... Szczerze mówiąć to mnie w ogóle nie obchodzi czy będzie GM made in poland, czy nie. Na serio, totalnie mnie to nie obchodzi. Czemu? Logiczne, GM jest najczęściej osobą zajętą i poważną, więć logiczne jest że przesiaduje w Tibii mało, albo i więcej, zależy od obowiązków, których napewno troche ma. Logiczne jest że jeden polski GM, na 66 światów (w chwili obecnej), który nie posiada zbyt dużo czasu, to szansa na spotkanie go wynosi
bardzo mało. A jak już wejdzie na świat, to co zrobi? Będzie cały czas aktywny przy liście zalogowanych i wciskał namelocki? Już to widzę... napewno sparawdzi raporty i różne kanały, przejdzie się troche bo miastach, patrząć czy wszystko gra i... wyloguje się. Dlatego to mi obojętne czy jest, czy nie ma GMa.
@$cor:
Naprawdę uważasz że polish GM będzie zaglądał w każdy kąt tylko po to by sprawdzić czy każdy ma porządny nick? Wątpię w to, najwyżej sprawdzi raporty z tymi "złymi" nickami i... tyle. Ewentualnie jeszcze będzie namelockować tych co spotka po drodze i tych co będą na trade czy innych kanałach. Po za tym specjalnie dla ciebie przeglądnąłem liste zalogowanych na nowym świecie (Luminara non pvp) i starym świecie (Antica pvp). Na nowym gdy przeglądałem, ~15/~300 było brzydkich. Na starym ~30/max... A dla porównania, na serverze gdzie dużo polaków (Azura) ~70/~750 (najbardziej mnie rozwalił: "Opslizgwy niewyrzyty kotlet" (brawa dla tego pana

)). Co prawda, są głupie nicki, ale polski GM nie waliłby namelockami na prawo i lewo, aczkolwiek coś by napewno znalazł. [Oczywiście mogłem coś przeoczyć, a lista zalogowanych non stop się zmienia, więć wyniki mogą się różnić, ale napewno nie tak bardzo.]
@Miernota:
"Miałem bota na światło" to jest rozbrajające, po kiego grzyba raportujesz, a sam się nie pilnujesz? [rym wyszedł] Człowieku, a pozatym w takich sytuacjach trzeba zachować się inaczej, a nie zwiewać przed piętnem sprawiedliwości. Wystarczy z nim pogadać i wcisnąć gadkę że torch się skączyły, albo puścić utevo lux. I po sprawie. Jeżeli GM nie będzie zwracał uwage na brak światła przez parę sekund, to ciebie się nie czepi. A tak właściwie to czemu to pisałeś? Chciałeś się pochwalić? Cóż, no to gratulacje...
@Bia!y:
Ty swym ostatnim postem też zbyt dużo nie dodałeś...
@Down:
Ja też lubię placki, i kotlety też, szczególnie schabowe (mniam!), ale ludzi uchodzących za placki/kotlety, już mniej.